Wil je bij de editie 2018 van De Tent Sjteit in Arensgenhout nog erbij zijn dan is het advies van de organisatie dat je wel heel erg snel je kaarten online of via tankstation Lukoil Emmaberg moet gaan “scoren”.

De passe-partout kaarten zijn al helemaal uitverkocht, zowel online, als bij het tankstation. Van de entreekaarten voor de vrijdag zijn er bij het ter pers gaan van dit bericht ook nog maar enkele tientallen in voorraad. De verwachting is dat dit ook binnen enkele dagen uitverkocht zal zijn. Voor de zaterdagavond en de zondag zijn wel nog ruimere voorraden aanwezig maar ook deze lopen in recordtempo.

Wil je dus dit leuke echte Limburgse tentfeest ook in 2018 niet missen, koop dan snel je ticket. Hierbij nogmaals het programma en de entreeprijzen.

Vrijdagavond 3 augustus  “Friday Tent`s Night”! Met optredens van, Twenty 4 Seven, Dune en dj Kicken. Entree in de voorverkoop € 10,00.

Zaterdagavond 4 augustus, Zaoterdig & Ich met de coverband “Proost”. Entree in de voorverkoop € 8,00.

Op zondag 5 augustus “Hossa am Sonntag”. Met Die Goldrieder uit Oostenrijk, dan Dé band van het oktoberfest uit München, “Münchner Zwietracht”, Dj Dirndl en natuurlijk onze eigen “jungs” “Wir Sind Spitze!”. Entree in de voorverkoop € 7,50

Kijk voor meer info op www.detentsjteit.nl of onze facebookpagina.