Alleen kienavond, maandag 6 augustus, nog vrij toegankelijk

Bij fanfare Sint Clemens Arensgenhout, de organisator van De Tent Sjteit, kunnen ze hun ogen en oren niet geloven. Er zijn geen woorden voor. Binnen 14 dagen tijd zijn alle entreekaarten van de vrijdag, zaterdag, zondag en de weekendkaarten helemaal uitverkocht. Een absoluut record in 54 edities.
De tent aan de Kampstraat in Arensgenhout zal dus de eerste 3 dagen van het 4 dagen durende feest tot in de nok toe zijn gevuld. De organisatie is blij met zo’n grote aanhang, uit heel Limburg, die ieder jaar het oudste tentfeest weer willen meevieren.

Als je een kaartje hebt weten te bemachtigen dan ben je bij de gelukkigen die een weekend lang, van vrijdag 3 augustus tot en met maandag 6 augustus, kunnen komen meevieren en genieten van top muziek en amusement, vergezeld van gastvrijheid, een goed getapt glas bier en heerlijk verzorgd eten.
Mocht je geen kaart hebben en toch nog even de gezelligheid willen proeven kom dan gerust maandagavond 6 augustus vanaf 19.30 uur kienen.

We bedanken, buiten onze bezoekers om, nu reeds al onze tientallen sponsoren en meer dan 150 vrijwilligers voor het altijd welslagen van dit festijn. Kijk voor de sponsoren en alle informatie op www.detentsjteit.nl of onze facebook pagina.